Krásné vůně na svatbu: ideální příležitost se odvázat

Na svatbu se každý připravuje do posledního detailu. Nevěstiny šaty musí být oslnivé, vlasy okouzlující a nehty perfektní, o svůj zevnějšek se stará i ženich, i když na tom v běžném životě nelpí… Tak proč se neodvázat a nevyměnit i parfém za slavnostnější, honosnější?

Každý hodnotí práci ostatních ze svého oboru, a to někdy i zcela nevědomky. Servírka či číšník více hodnotí obsluhu, recepční to, jak probíhá ubytování na hotelu, a právě tak i my více vnímáme vůně kolem nás a zkoumáme, co je to vlastně za parfém, který právě cítíme.

Před pár týdny jsme byli na svatbě jednoho z mých nejlepších přátel a tuto nemoc z povolání jsme tam na vlastní nos pocítili – ve vzduchu absolutně chyběla originální, elegantnější vůně.  

Na vůních je nejkrásnější objevování

Svatba je sváteční událost, kdy si každý přeje, aby mu to slušelo, aby krásně voněl a aby se cítil příjemně. A právě teď přichází ten moment zamyslet se, jakou vůni vybrat? Ne však každý chce pořizovat k různým příležitostem rozdílné vůně, a právě proto se drží té své, na kterou je zvyklý a má ji ověřenou. A to je velká škoda, protože na vůních je nejkrásnější jejich objevování a vnímání,  jaké to je, cítit na sobě nový parfém.

Můžeme říct, že nám u hostů chyběla kreativita. U dámského osazenstva jsme se nejčastěji setkali s vůní Coco Mademoiselle (Montpellier). Ano, je to krásná vůně, která se líbí, ale právě na svatbu by to možná chtělo se trochu více odvázat?

A jaké krásné vůně bychom vám tedy doporučili?

Pro dámy:

Latresne - nasládla vůně s podtónem koření a skvělou intenzitou.

Boise - hladká sladká vůně s osobitým šarmem.

Lille - květinová vůně, která přechází do mýdlových tónů.

Pro pány:

Saumur - ze začátku svěží citrusová vůně, která přechází do ódy na dřevo.

Homps - jemně kořeněná vůně s výrazným tónem levandule.

Gouda - nasládlá kořeněná vůně, která je výrazně cítit po pepři a tabáku. 

Přijďte to vyzkoušet

Udělejte si pauzu mezi zkoušením šatů a účesů a skočte si k nám tu svou svatební voňavku vyzkoušet. Určitě spolu vybereme tu pravou!

Další články

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů