Rozlévané parfémy jsou cool!

Upřímně jsem vám moc NEVĚŘIL/A, ale za ty peníze jsem to zkusil/a, a teď k vám chodí celá moje rodina. Tuto větu od našich zákazníků slýcháme často, protože mají obavy, že nízká cena nezaručí vysokou kvalitu. Pak se ale přesvědčí o opaku.

To, že naše produkty jsou levné, neznamená, že nejsou kvalitní. Stačí se rozhlédnout kolem sebe a zjistíte, že aktuálně nejoblíbenější supermarket, který pochází z Německa a jeho barva je modro-žlutá, nabízí sortiment, který je z velké části alternativami prémiových produktů. Je totiž přirozené a logické, že rádi ušetříme peníze a navíc nezávislé testy často lépe ohodnotí produkty tohoto supermarketu než produkty prémiových značek, takže není důvod pochybovat.

O parfémech to platí několikanásobně

Lidé mívají předsudky o imitacích parfémů, často nazývaných také jako stáčené či rozlévané parfémy, jenomže tento byznys není okrajovou záležitostí. Když navštívíte různé obchody, ať už prodávají oblečení, boty nebo doplňky, tak se nejčastěji u pokladen potkáte s parfémy, které jsou také alternativami. A proč?

Když čekáte ve frontě u pokladny a stříknete si parfém, tak je velice pravděpodobné, že už jste ho někde v okolí cítili nebo dokonce sami někdy používali. Tím se zvyšuje pravděpodobnost, že se vám opět vůně zalíbí, vzbudí ve vás nějakou vzpomínku a vy si parfém koupíte. 

Využití parfémů v kosmetice 

Alternativní vůně se také často používají jako příměsi do kosmetiky, do krémů, mýdel, šampónů, apod. Od všech těchto produktů přeci také čekáte, že budou krásně vonět. Proto se také výrobci kosmetiky spojí s laboratoří, která takové parfémy vyrábí a má veškeré potřebné doklady a certifikáty.

A kdo vlastně vyrábí ty prémiové značky?

Laboratoře. Věřte, že to není nikdo, kdo se rozhodne vyrábět vůně vedle kuchyňské linky, kde si udělá výrobnu parfémů. Existuje několik světových laboratoří a pod každou takovou laboratoř spadá určitý počet světových značek.

Samozřejmě taková spolupráce je potvrzena smlouvami, kde je uvedeno, kdo je vlastníkem parfémů. Kolikrát ani není vlastník zadavatel (prémiová značka), ale právě laboratoř, která značce dává práva pouze na nějaký čas, aby parfém uvedla na trh, a pak laboratoř vůní prodává dál, právě třeba výrobcům kosmetiky.

A jako všude je samozřejmě faktor, čím více vyrobených litrů tím nižší cena. Takže exklusivně si můžete nechat vyrobit parfém podle vašeho zadání, ale bez velkého objemu to nebude moc rentabilní, proto je tedy i pro laboratoř efektivnější nabízet alternativy.

Alternativa není padělek

Alternativní parfém proto není žádný padělek světové značky. Je to vůně, kterou vyrobí certifikovaná laboratoř a pak ji dále prodává, nebo upravuje na pokyny daného výrobce. Naše parfémy jsou proto světovými značkami inspirovány, ale nejsou to žádné padělky, jenom levnější alternativa, u které je vysoká kvalita zaručená certifikovanou laboratoří. Tak proč utrácet tisíce, když kvalitu můžete mít levně?

Další články

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů