Přestaňte vůně jen dostávat!

Jelikož se každý den setkáváme se zákazníky tváří v tvář, tak víme, že přes 30 % z nich si nikdy nevybrali parfém sami pro sebe. Přicházejí si k nám poprvé opravdu vybrat vůni a brzy zjistí, že objevovat nové možnosti je zábava. Pojďte to také zkusit. 

Třetina zákazníků, kteří k nám přijdou, si nikdy sami parfém nevybrali. Nejčastěji proto, že parfémy doposud dostávali od svých blízkých, danou vůni si oblíbili a pak ji každý rok našli pod stromečkem nebo dostali k narozeninám. Nemají tedy důvod si parfém jít koupit, dokud je vůně nepřestane bavit a nezatouží si svou vůni vybrat sami.

Hodně lidí nevnímá parfém jako osobní věc, stačí, když voní blízkému, který jim ho koupil, nebo si na něj jednoduše zvyknou. A to je škoda, protože parfém nejen doladí outfit, ale také zvýší sebevědomí a zvýrazní vaší osobitost.

Jak si správně parfém vybrat?

Udělejte si čas a vyzkoušejte různé kategorie vůní, začněte od jemnějších a pak přidávejte na síle, abyste správně pocítili rozdíly.

V průběhu zkoušení si uvědomíte, ve které z kategorií se cítíte nejlépe a v okruhu této skupiny vyzkoušíte více parfémů. Jakmile najdete favorita, tak byste jej měli zkusit na kůži, abyste věděli, že s ním můžete fungovat - sami máme doma vůně, z kterých nás časem rozbolí žaludek nebo hlava, přitom na papírku nás zaujaly, ale nosit je bohužel nemůžeme.

Vůně, která je pořád s vámi

Jakmile najdete tu pravou vůni, která se vám bude vážně líbit, tak ji budete nosit pořád, prostě ji budete mít jako svůj stín, minimálně do doby, než vás přestane bavit.  I to se stává a pak začíná výběr na novo. :-) 

Na závěr jenom malé doporučení 

Každé roční období si projděte kategorie parfémů vždy znovu. Vaše vnímaní vůní i nálada na ně se ročním období liší. Jestli si nejste s výběrem vůně jistí, tak jednoduše skočte na šalinu, vlak nebo letadlo - my máme otevřeno od 10:00 do 17:50 hod. A rádi vám pomůžeme. :-)

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů