Podle vašich očí nepoznáme, jaká vůně se vám líbí

Zákazníci se nás často ptají, zdali poznáme, jaký parfém se k jednotlivým typům lidí hodí. Samozřejmě se dá poznat na určitých typech lidí, jaká vůně se jim bude líbit, nicméně na takové zjištění nemusíte pracovat v parfumerii ani mít šestý smysl. Dávku psychologie a empatie na to však potřebujete.  

Při výběru vždy vycházíme z více faktorů. Energické a akční zákaznici nabídneme odváženější vůni, naopak více mlčenlivému muži nabídneme spíše něco elegantního a jemnějšího.  Dalším prvkem, podle kterého se dá orientovat je oblečení, které nám také něco málo prozradí o povaze, či typu člověka, ale tím to končí. Příběhy o tom, že se dá rozpoznat, která vůně se hodí k vašim krásným očím, jsou jenom pohádky.

Nevěříte?

Je to pochopitelné, velice často se totiž mluví o parfémech jako o něčem éterickém a tajemném, a díky tomu si někteří lidé představují prodejce a výrobce parfémů jako jiná stvoření a někteří lidé z této oblasti to o sobě také rádi tvrdí. :-)

Aby ne, zní to hezky a přitažlivě, avšak my vám nechceme nic nalhávat. 

Kde je tedy to kouzlo? 

Pravda je taková, že když vejdete do prodejny, tak nikdo nikdy nepozná, že například vůně jahod má pro vás úplně jiný význam než třeba vůně mandlí.

Zákaznice mohla chodit jako malá s milovanou babičkou na jahody do lesa, a tím pádem bude mít k jahodám úplně jiný vztah a asociaci než k mandlím, které pro danou zákaznici nemusí mít větší význam.

Jak tedy chcete poznat, když vám taková zákaznice vejde do prodejny, že jahody pro ni mají jiný přesah? Tohle prostě nepoznáte, a jestli vám to někdo tvrdí, tak se ho rovnou zeptejte na čísla do eurojackpotu. :-)

Žádná telepatie, rozhovor

Když přijdete k nám na prodejnu, rádi vám s výběrem poradíme. Nebudeme ale spoléhat na kouzla a telepatii a raději si spolu popovídáme o tom, co máte rádi. Zeptáme se na vás na to, kam budete voňavku nejčastěji nosit, jestli denně do práce, pouze na večírky či třeba na unikátní příležitosti jako jsou svatby a jubilea. Zeptáme se vás také na vaše oblíbené voňavky, a jestli spíše preferuje vůně květinové, pudrové, vanilkové a podobně.  Mezi voňavkami, které spolu vytipujeme, pak určitě najdete tu pravou!

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů