Parfémy, se kterými zabodujete pod vánočním stromečkem

Jelikož naše prodejna již za několik dní oslaví čtvrté narozeniny, tak si troufáme říct, že Vám můžeme doporučit parfémy pod vánoční stromeček s tím, že s velkou pravděpodobností u obdarovaného zabodujete. :-)

Samozřejmě jsou v nabídce parfémy, které se líbí většině zákazníkům a zákaznicím, takže pravděpodobnost bude stát na Vaší straně.

Pokud chcete obdarovat naším parfémem muže, tak stojí jistě za to, vybírat z těchto vůní:

Bordeaux
- jasná jednička ve výběru, díky skvělé univerzálnosti parfému, jelikož se hodí pro každodenní nošení, ať už ke košili nebo k méně formálnímu oblečení.

Crediton
- tato imitace parfému také umí zaujmout velkou řadu mužů, opět se jedná o každodenní vůni se sladko - kyselým ovocem a krásně doplňujícím dubovým mechem.

Parma
- je dobrá volba pro muže, kteří mají rádi lehce výraznější parfémy, avšak stále je chtějí používat každý de. Tato imitace parfému je lehce nasládlá a kořeněná po rozmarýnu a kadidlu.

Auch
- tzv. mořský parfém s vůní soli, která tuto imitaci parfému krásně osvěžuje a dodává jí šmrnc.


A pokud chystáte koupit parfém po ženu, tak se zkuste zaměřit na tyto vůně:

Blois
- jedna z jasných favoritek, vděčná, každodenní vůně s tóny ovoce a květin, které jsou položeny na čistém, krémovém pižmu s lehce pudrovým nádechem.

Monza 10
- tato imitace parfému splňuje častý požadavek, který zní každodenní a zároveň intenzivní parfém. Nasládlý jasmín s pivoňkou je krásně osvěžen citrusem a lehce ostrým pepřem.

Itri
- pokud víte, že má obdarovaná ráda sladší vůně, tak pro ni zkuste tuto imitaci parfému. Nasládlá malina s růži krásně funguje s krémovou vanilkou.

Coro
- rozhodně stojí za zvážení, pokud hledáte parfém pro volný čas a to především na toto chladné období. Imitace parfému Coro má šmrnc a my ji řadíme mezi sexy vůně, ve kterých se většina žen cítí dobře. Je tomu díky kombinaci sladkých a kořenitých tónů.

Další články

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů