Parfémy na letní dny

Vůně a jídlo mají hodně společného, v létě si rádi dáte nějaký lehký drink, kde je ovoce, popřípadě nějaká letní zelenina, třeba meloun nebo okurka
a také v potravinách v létě hledáte spíše lehčí věci než je bůček. :-)

Stejně tak, jak si rádi v létě zajdeme sednou na zahrádku a něčím se schladíme, tak je ideální hledat parfémy, kde budete mít také něco svěžího.

V jemných dámských vůních to může být Bergamo, které má v sobě chladivý akord.
Pěkně v létě bude fungovat kompozice máty a pepře, tu najdete v Monze 10 nebo v imitaci parfému Lucca, kde máta chybí, ale navíc je zde kiwi a meloun.

Velice zajímavý je unisex parfém Salerno, kde ucítíte tvrdou, velice silnou, vůni moře, která Vás ochladí.
V kategorii unisex může zaujmout také parfém Mandan, kde vonnou kompozici tvoří nahořklá vůně mandarinky, je to trochu netradiční vůně.

Bude se Vám také hezky nosit dámská imitace parfému Vicenza, kde je výrazné dřevo a citrusy, rádi o ní říkáme, že je to vůně oloupané mandarinky na dřevěném stole.

Případně ideálně je se zastavit k nám na prodejnu a vyzkoušet parfémy na vlastní pokožku, aby jste zjistili, jak na Vás bude která vonět.


Letní, pánské parfémy

Lemgo je úžasná kompozice citrusů, vodních tónů a čistého podkladu. Tato vůně funguje tak, že čím je tepleji, tím se lépe nosí.

Zajímavý může být i Auch, kde ucítíte pepř, pomeranč, mořské tóny a v podkladu sportovní, sprchový gel.
O vůni se říká, že je sportovní, ale často zákazníci berou toto pojmenování moc hanlivě, je to parfém, který se dá nosit prostě pořád. :-)

Co když mám, ale raději něco sladšího?

Jistě, není problém, zajímavý může být Eleme, parfém, který je aqua a kompozice ananasu s mořskými tóny, podklad tvoří jemné dřevo.
Sice Vás tato imitace parfému nebude provázet po celý den, ale do kanceláře je super nebo také na jednání se zákazníky.

Yvetot je další pánská vůně, která má v sobě sladké tóny a čistý podklad.
Když je venku takové teplo, že se Vám nic nechce, tak tento parfém Vám dobije baterky - ananas, jablko, máta , citrón a zázvor - tohle je určitě zajímavá cesta pro letní vůni do práce.

Na volný čas bychom doporučili zkusit třeba parfém Turín, víme, řeknete si - ten je moc těžký.
Vršek je ale anýz a citrusy, tato kombinace tvoří chladivý tón po celou dobu a spodek bude vůni zahřívat. Sám jej na teplé dny nosím a funguje velice hezky, jenom musíte mít rádi trochu výraznější vůně.

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů