Netradiční imitace parfémů na léto

Řada našich zákaznic a zákazníků hledá na tyto teplé dny parfém, který však nenosí nikdo jiný v jejím nebo v jeho okolí.
Pár takových jsme vám vypsali, aby jste takové netradiční, svěží vůně mohli vyzkoušet.


Salerno - vůně, kterou zná málo lidí, avšak umí zaujmout. Jedná se o unisex, který se spíše libí ženám, než mužům. Kompozice tohoto parfémů připomíná studený závan od moře.

Vertova - unisex vůně, která tzv. klame tělem. Začátek je kořenitý a umí bohužel odradit většinu zákazníků, ale když dáte tomuto parfému čas, tak se rozvoní do čistých tónů s nádechem zeleného čaje. Nevýhodou ale je, že vůně na vás vydrží pouze kolem 5 hodin.

Gabriel - zajímavá dámská vůně přinášející s sebou ovocné tóny, které se propadnou do jemného a hladkého podkladu. Parfém patří k jemnějším a kompozičně k zajímavým typům vůní. Na pokožce vydrží kolem 6 hodin.

Nilly - unisex vůně, která na začátků voní jako kyselý mrkvový salát. Parfém je opravdu netradiční a díky tomu vždy velice dobře rozpoznatelný, výhodou je, že jej nenosí moc zákazníků.

Sundern - ovocná dámská bomba. Vůně je sladká a energická především po mangu a kokosu. Milovnicím sladkých parfémů přináší zajímavou alternativu na teplé dny v roce.

Další články

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů