Několik imitací parfémů na podzim: zahřát se můžete i vůní

Tak a je to tady. Podzim se hlásí o slovo a my už pomalu vytahujeme podzimní oblečení ze šatníku. Výrazné ochlazení je také obdobím, kdy naše čichové buňky začínají vnímat vůně trochu jinak a touží pocítit výraznější vůně než v létě. A to je ten pravý čas na změnu.

Podzimní počasí na každého působí trochu jinak. Někdo má chuť parfém přisladit a někdo by zase rád přidal špetku koření. Naše čichové buňky nám zkrátka dávají jasný signál. Jednoduše se chceme zahřát oblečením i novou vůní.

Abyste to měli jednodušší, tak jsme pro vás připravili pár tipů na podzimní parfémy, které chladnější počasí krásně zdůrazní a vás budou hřát. :-)

Jaké vůně jsme vybrali pro dámy?

Nomeny (imitace parfému Chloe Nomade) je nasládlý parfém, který připomíná vůni jehličí a postupně ho ovládne hřejivé dřevo. S touto vůní získáte pocit tepla a pohody. 

Temi (imitace parfému Dolce & Gabbana Dolce & Gabban)je parfém, který není tak známý, protože jeho začátek je trochu náročnější. Když mu dáte čas, tak rázem budete mít krásnou mýdlovou vůni, která vás učaruje.

U voňavky Ales (imitace parfému Thierry Mugler Alien) je nejvýraznějším tónem jasmín, který je oslazený a uhlazený bílým jantarem. Nakonec ucítíte jemný orientální šmrnc, který dodává parfému dřevo. Jedná se zkrátka o kousek, kterého se jen tak nezbavíte. :-)

A samozřejmě máme doporučení i pro pány!

Thésée (imitace parfému Zadig & Voltaire This Is Him!) je neokoukaná vůně, za kterou se budou ženy otáčet. V chladných dnech vám vytvoří jemně kořenitou krémovou šálu.

Antony (imitace parfému Chanel Antaeus) je vůně, kterou nazýváme Kmotr (podle filmu z roku 1972), protože je to jeho obdoba v tekuté formě. Parfém sedí do chladných dnů naprosto dokonale, ten prostě musíte zkusit!

Užijte si nadcházející podzim a zimu v té správné vůni. Hned vám bude tepleji.

Další články

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů