Krásné vůně na ples

Plesová sezóna je v plném proudu a co si budeme povídat, každý se chceme na této krásné elegantní události blýsknout. :-)
Přesně takovéto příležitosti a události jsou skvělé pro výběr trošku odlišného parfému, než jsme zvyklí nosit běžný den.

Naše nejmenší flakonky o velikosti 10 ml jsou nejenom ideální na cestování, ale také právě pro takovéto příležitostné parfémy, které vynosíte na speciální události.

Při výběru parfémů na ples jsme zohledňovali to, aby se jednalo o nenásilné vůně, tím pádem více elegantní. V případě dam se jedná o krásnou vůní k jejich večerním šatům a u pánu o gentlemanskou vůní k obleku.

A které krásné vůně jsme pro vás tedy vybrali?

Parfémy pro ženy:

Candé
Sladká krásná vůně s jemně hořkým pomerančem, který je oslazen medem. Nádech ostřejšího pačuli dodává parfému skvělý šmrnc.

Bejrút
Nádech orientu dodává vůni zajímavé tóny, které se uleží v krásných elegantních květinách. Opět je zde prvek sladkého medu. Med zkrátka v parfémech funguje dobře. :-)

Niort
Vybrali jsem také jednu kořenitější vůni, aby výběr nebyl jenom mezi sladkými parfémy. Niort vám splní představu intenzivnějšího koření zaobaleného do teplých tónů, což krásně vyrovnává celkovou ostrost.

Vůně pro muže:

Tarbes
Jedna z méně tradičních dřevitých vůní, krásně doladí váš elegantní vzhled a zaujme okolí. Cedrové dřevo s grapefruitem parfém ovládá.

Thésée
Kontrast sladkých a kořenitých tónů vždy skvěle funguje. Parfém Thésée to jenom potvrzuji svojí sladkou vanilkou a kořenitým kadidlem se santalovým dřevem.

Antony
Tento parfém rádi definujeme třemi slovy: temný, dlouhotrvající a úžasný. :-) Vůně, která se krásně uleží v dubovém mechu spolu se zvířecím pižmem.

Další články

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů