Imitace parfému Angel

Pod slovem anděl si nejspíše představíte čistou, jemnou vůni, ale u tohoto parfému místo toho dostane padlého anděla (to je ten, co se vzbouřil proti Bohu) a to přesně vystihuje tuto vůni.

Křehkost a jemnost tu nenajdete, místo toho ucítíte hodně pačuli, které voní jako mokrá hlína, v kombinaci s květinami a ovocem. Zní to vlastně jako klasická zápletka, květiny, ovoce a pačuli, někdo by řekl, že to musí být nuda, ale ono to je v tomto případě vlastně hodně jiné a určitě ne nudné.

V naší imitaci tohoto parfému Anglet jsou tóny, které ženy milují. Kokos, čokoláda, vanilka a pižmo (vůně, která je čistá). Tato kombinace má svoje nevyřčené kouzlo, které může být pro hodně lidi v okolí až nesnesitelné, protože vůně má velkou intenzitu. Je to ten produkt, který se za vámi nese a dělá vám celodenního společníka a ideálně se nosí v chladné dny v roce nebo někam na večer.

Thierry Muggler a jeho celá tvorba je taková, že se buďto do vůně zamilujete nebo jí prostě nikdy nebude mít rádi, proto jeho produkty nejsou ideální dárky. :-)

Další články

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů