Bezobalová kosmetika je šetrná i praktická

Jsme moc rádi, že díky našemu konceptu rozlévaných parfémů se můžeme řadit i do kategorie bezobalové kosmetiky.
U nás totiž při prvním nákupu dostanete flakonek, který je již v našich standardních cenách a při dalších návštěvách si jej můžete už jen doplňovat.

Je skvělé, že flakonek nemusíte, pokaždé když parfém spotřebujete, vyhazovat a kupovat nový. Opakovaně doplňovat si u nás můžete všechny tři velikosti flakonků, a to 10, 30 i 50 ml.

Šetřete i peníze

Jelikož v našich cenách, které jsou na e-shopu uvedeny je zahrnutý i flakon, tak samozřejmě doplnění je ještě levnější.
Doplnění parfému do flakonku o objemu 10 ml je 99 Kč, do 30 ml flakonku 297 Kč a největší flakon, tedy 50 ml vychází na 379 Kč.

Flakon jako pomocník při cestování

Naše flakony mají rozprašovač jednoduše přišroubované, takže vy sami můžete rozprašovač lehce odšroubovat a jako řada našich zákazníků jej také využít i pro jiné účely, než je doplnění oblíbeného parfému.
Vzhledem k praktické velikosti flakonků si do nich můžete na cesty přelít svůj oblíbený šampón, mýdlo, apod. Prostě jej použít, jako pohodlnou a pevnou lahvičku na cestování.

Design flakonků je jednoduchý, ale jak my říkáme, o vzhled flakonku jde až v poslední řadě, důležitý je obsah - tedy váš parfém a s jeho výběrem se neváhejte obrátit také na nás. :-)

Vysoká kvalita parfémů

Doprava zdarma při nákup nad 1000 Kč

Vysoké procento vonných olejů